水晶小舖討論版 http://www.crystalsellers.net

本討論版需要先註冊帳戶方可參與討論及看到所有資料內容
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 4:30 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 粉晶吊咀一問!!
文章發表於 : 週二 1月 15, 2008 2:24 am 
離線

你好~~想問一下還有沒有水滴型的粉晶吊咀??
會否番貨?
還有11050620 4A冰種粉晶2cm花形吊咀
可以預留嗎?想看一下實物再決定是否購買!!!

還有~有否粉晶耳環出售

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 粉晶吊咀一問!!
文章發表於 : 週二 1月 15, 2008 3:02 pm 
離線
Site Admin
頭像

星兒 寫:
你好~~想問一下還有沒有水滴型的粉晶吊咀??
會否番貨?
還有11050620 4A冰種粉晶2cm花形吊咀
可以預留嗎?想看一下實物再決定是否購買!!!

還有~有否粉晶耳環出售

水滴吊咀
http://www.crystalsellers.net/catalog/p ... ts_id=4639
http://www.crystalsellers.net/catalog/p ... ts_id=4515
http://www.crystalsellers.net/catalog/p ... ts_id=3350

另外留貨會留3天, 或者你通知我你幾時黎, 我盡量hold
黎到先決定買唔買無問題的

仲有粉晶耳環暫時未有靚料, 所以要遲小小睇下有無
或者過年前後吧

我會為我所回答的負責任,
但不需要他人『私下轉載』我的回覆到任何地方,
這是關乎互相尊重的問題,謝謝!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 1月 16, 2008 1:54 am 
離線

唔好意思~我冇講清楚~
我係想要!22010636 [已售]3A星光粉晶吊咀2.7x1.7cm 3A星光粉晶大吊咀 22010638 22010637 22010639
依種水滴~會唔會再番依隻ga??
或者03080603 [已售]3A冰種粉晶光身星形
會唔會番?
我最想要星星!!!之後先想要水滴~~
或者下面依隻又會唔會番??
13070511 [已售]4A巴西粉晶27x15mm"豆號"形吊咀
06070505 [已售]4A巴西粉晶35x20mm"豆號"形吊咀

o~因為我星期四放假呀~咁我諗我要下兩個星期先黎到睇!!
咁到時先再睇下仲有冇個玫瑰~~thx u~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 1月 16, 2008 6:54 pm 
離線
Site Admin
頭像

星兒 寫:
唔好意思~我冇講清楚~
我係想要!22010636 [已售]3A星光粉晶吊咀2.7x1.7cm 3A星光粉晶大吊咀 22010638 22010637 22010639
依種水滴~會唔會再番依隻ga??
或者03080603 [已售]3A冰種粉晶光身星形
會唔會番?
我最想要星星!!!之後先想要水滴~~
或者下面依隻又會唔會番??
13070511 [已售]4A巴西粉晶27x15mm"豆號"形吊咀
06070505 [已售]4A巴西粉晶35x20mm"豆號"形吊咀

o~因為我星期四放假呀~咁我諗我要下兩個星期先黎到睇!!
咁到時先再睇下仲有冇個玫瑰~~thx u~

sorry啊, 果d係05年7月同埋06年1月既款, 而家已經唔會再做架啦~
因為廠會轉款, 轉左舊款唔做架啦

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 2月 10, 2008 3:38 pm 
離線

hihi~又係我~
我想問下呢~
11050620 4A冰種粉晶2cm花形吊咀你放係邊ga??
因為之前黎過兩次西九~一次好早你未開店~
我就咁睇廚窗唔見有~諗住黑搵唔到~第2次咁o岩同朋友行過~
你有開~但朋友唔睇依d所以都只係廚窗搵~都係唔見~
你係唔係放係店入面ga??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 2月 10, 2008 3:59 pm 
離線
Site Admin
頭像

星兒 寫:
hihi~又係我~
我想問下呢~
11050620 4A冰種粉晶2cm花形吊咀你放係邊ga??
因為之前黎過兩次西九~一次好早你未開店~
我就咁睇廚窗唔見有~諗住黑搵唔到~第2次咁o岩同朋友行過~
你有開~但朋友唔睇依d所以都只係廚窗搵~都係唔見~
你係唔係放係店入面ga??

無錯係哂店入面, 不過粉晶吊咀果盤無向街所以你唔入舖頭唔會見到的

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋: