水晶小舖討論版 http://www.crystalsellers.net

本討論版需要先註冊帳戶方可參與討論及看到所有資料內容
現在的時間是 週五 4月 26, 2024 3:44 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : 水晶七星陣問題
文章發表於 : 週三 1月 05, 2011 1:36 am 
離線

本人是水晶新手...有好多都不明白...因想買一個水晶七星陣...但有些問題...請幫忙......^^
( 1 ) 水晶七星陣既能量...會唔會同大細有關.....?? or水晶既級數有關......??
( 2 ) 如果買了...應該放在屋裹那裡好呢.....??
( 3 ) 如果想運氣好D...應該買那種水晶陣好....??
請謝謝回答.... :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 水晶七星陣問題
文章發表於 : 週三 1月 05, 2011 9:42 pm 
離線
Site Admin
頭像

donwong123 寫:
本人是水晶新手...有好多都不明白...因想買一個水晶七星陣...但有些問題...請幫忙......^^
( 1 ) 水晶七星陣既能量...會唔會同大細有關.....?? or水晶既級數有關......??
( 2 ) 如果買了...應該放在屋裹那裡好呢.....??
( 3 ) 如果想運氣好D...應該買那種水晶陣好....??
請謝謝回答.... :P

1)同大細有關
2)無特別位置, 總之唔好放近幅射地方
3)黑曜石可以除去所有唔好的能量, 你可以試下

我會為我所回答的負責任,
但不需要他人『私下轉載』我的回覆到任何地方,
這是關乎互相尊重的問題,謝謝!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 06, 2011 12:44 am 
離線

如果同大細有關......
咁應該要買多大....??
要大約多少錢....??(因我想買).....~"~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 06, 2011 2:58 am 
離線
Site Admin
頭像

如果同大細有關......
咁應該要買多大....??
要大約多少錢....??(因我想買).....~"~

http://www.crystalsellers.net/catalog/a ... %ACP%B0%7D

或者買呢個
http://www.crystalsellers.net/catalog/p ... s_id=10713
配黑曜石球
http://www.crystalsellers.net/catalog/p ... s_id=10512
http://www.crystalsellers.net/catalog/p ... s_id=10511

主球
http://www.crystalsellers.net/catalog/a ... A5%DB+%B2y

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 06, 2011 10:58 pm 
離線

請問如果側邊放3-4cm水晶球...中間放4-5cm會唔會好大呀.....??
咁個底盤應該用什麼原料好....??
你地會唔會有貸呀....??價錢會唔會好貴....??(我想要彩虹眼黑曜石)
如要訂要等幾耐....??
謝謝回覆.....^^

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 1月 07, 2011 4:21 pm 
離線
Site Admin
頭像

請問如果側邊放3-4cm水晶球...中間放4-5cm會唔會好大呀.....??
咁個底盤應該用什麼原料好....??
你地會唔會有貸呀....??價錢會唔會好貴....??(我想要彩虹眼黑曜石)
如要訂要等幾耐....??
謝謝回覆.....^^

會好大啊!!!
個底盤起碼要20cm以上, 會貴啊

我舖頭整左個
圖檔

用2cm珠外圍, 咁整一套就593元(2cm珠6粒200元, 主珠同底盤價錢圖都有睇到)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 1月 07, 2011 7:04 pm 
離線

都好喎...^^
可以留下來嗎...?
和我想買支白晶鐳射棒,可以留一支嗎...?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 1月 08, 2011 4:03 pm 
離線
Site Admin
頭像

都好喎...^^
可以留下來嗎...?
和我想買支白晶鐳射棒,可以留一支嗎...?

你幾時來舖?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 1月 08, 2011 4:30 pm 
離線

星期日大約8點半左右......應該來到...
謝謝幫忙...^^

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 1月 08, 2011 8:22 pm 
離線
Site Admin
頭像

星期日大約8點半左右......應該來到...
謝謝幫忙...^^

星期日晚上有飲宴會早收啊~! 下星期ok嗎???

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 09, 2011 1:44 am 
離線

咁星期一啦......大約4點半左右....
謝謝......^^

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 09, 2011 8:47 pm 
離線
Site Admin
頭像

咁星期一啦......大約4點半左右....
謝謝......^^

好的無問題, 謝謝

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 2月 08, 2011 7:48 pm 
離線

我想訂個水晶柱七星陣,如果係白晶...大約要幾多錢(同上次買果個大小差不多)....??
和想買個聚寶盤,有什麼好介紹.....??
謝謝......^^

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 2月 11, 2011 4:38 am 
離線
Site Admin
頭像

我想訂個水晶柱七星陣,如果係白晶...大約要幾多錢(同上次買果個大小差不多)....??
和想買個聚寶盤,有什麼好介紹.....??
謝謝......^^

白晶柱七星陣d柱會大細不一, 因為全都要就石車, 同埋都會貴, 應該要一千多

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 13, 2011 3:53 pm 
離線

如果約800-1000元左右....大約有幾大.....??

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
POWERED_BY
正體中文語系由 竹貓星球 維護製作