水晶小舖討論版 http://www.crystalsellers.net

本討論版需要先註冊帳戶方可參與討論及看到所有資料內容
現在的時間是 週六 4月 20, 2024 9:26 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 淨化
文章發表於 : 週二 3月 09, 2010 7:44 pm 
離線

我想問下白晶簇可唔可以淨化?細細舊係咪都得嫁?@@
同埋點分白晶簇真假?洗唔洗要靚d嫁?
最後要問下鋪頭返左細舊既白晶簇未啊?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 淨化
文章發表於 : 週二 3月 09, 2010 7:48 pm 
離線

唔好意思~!仲有呢就係要幾耐充一次電?
我買左條縺半個月到~!但仲未搵到岩既白晶簇.....
咁佢會唔會冇晒能量?@@

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 10, 2010 2:49 am 
離線
Site Admin
頭像

Yelia 寫:
我想問下白晶簇可唔可以淨化?細細舊係咪都得嫁?@@
同埋點分白晶簇真假?洗唔洗要靚d嫁?
最後要問下鋪頭返左細舊既白晶簇未啊?

白晶簇可以淨化, 起碼要大件過你要淨化既東西, 一條手鍊, 起碼都要一個手掌心以上咁大既晶簇啦
點分真假, 打字到天光都打唔完, 你來舖我再口講啦
未有白晶簇返, 過左年先有船期, 船又無飛機咁快到...你留意下網頁, 有我會放上去, 都非常多客搵

我會為我所回答的負責任,
但不需要他人『私下轉載』我的回覆到任何地方,
這是關乎互相尊重的問題,謝謝!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 10, 2010 2:50 am 
離線
Site Admin
頭像

Yelia 寫:
唔好意思~!仲有呢就係要幾耐充一次電?
我買左條縺半個月到~!但仲未搵到岩既白晶簇.....
咁佢會唔會冇晒能量?@@

有白晶簇就晚晚放上去,
半個月無淨化唔會無哂能量, 不過有可能吸左負能量

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 11, 2010 11:35 pm 
離線

咁係咪即係要用沉香去淨化同要用白晶簇來充先得呀 ? 因為我只係用沉香來淨化加咋!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 3月 13, 2010 12:24 am 
離線
Site Admin
頭像

phyllisyung 寫:
咁係咪即係要用沉香去淨化同要用白晶簇來充先得呀 ? 因為我只係用沉香來淨化加咋!

係, 完整既係要埋白晶簇好D, 無既一定會差D
好簡單黎講, 好似護膚咁, 洗完面又要TONER又要EYE CREAM之後又精華又到CREAM
咁樣梗係好啦, 但如果懶既就洗完面就咁搽CREAM囉
你話好唔好? 一定無做齊咁好架~!
你問我地, 我地一定會答最完整既STEP比你, 咁你可以跟得足, 水晶一定KEEP得最好
跟唔足, 唔會唔得, 不過一定唔係最好, 因為做唔足嘛

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 3月 21, 2010 3:54 pm 
離線

我想買$188白晶簇@@
但最近冇時間@@最耐可以留貨幾耐?
同埋用左白晶簇係咪做晒淨化同充電?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 3月 22, 2010 9:41 am 
離線
Site Admin
頭像

Yelia 寫:
我想買$188白晶簇@@
但最近冇時間@@最耐可以留貨幾耐?
同埋用左白晶簇係咪做晒淨化同充電?

唔好意思,21-24日我去SINGAPORE做野, 我另外個同事睇舖, 佢一路都有係舖賣緊貨
個白晶簇我都要等25日返舖之後睇下賣左未
因為我個同事唔識上網, 所以我都無辦法叫佢留貨比你
萬一真係賣左, 唯有等下一批貨了, 因為白晶簇一向都好賣, 尤其細個果d, 通常上架幾日都賣左

但如果平時我係香港正常既做法係先付全數再留貨2星期

白晶簇可以做哂淨化同充電

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋: