水晶小舖討論版 http://www.crystalsellers.net

本討論版需要先註冊帳戶方可參與討論及看到所有資料內容
現在的時間是 週一 4月 29, 2024 5:57 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 水晶一問...
文章發表於 : 週四 6月 12, 2008 12:08 pm 
離線

請問我現有一水晶球,裡面有銀髮絲,個球係啡色,咁係咩水晶球?
另外,想請問一下如果就咁放個綠幽靈柱體o向度,能否發揮其功效?而佢o既主要功效係咩呢?如果唔可以就咁放o向度,應該點處理最為恰當?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 水晶一問...
文章發表於 : 週四 6月 12, 2008 4:48 pm 
離線
Site Admin
頭像

poonman 寫:
請問我現有一水晶球,裡面有銀髮絲,個球係啡色,咁係咩水晶球?
另外,想請問一下如果就咁放個綠幽靈柱體o向度,能否發揮其功效?而佢o既主要功效係咩呢?如果唔可以就咁放o向度,應該點處理最為恰當?

估計銀髮球呱~ 但茶晶底...唔....無睇實物都唔可以作準
綠幽靈都係旺事業

我會為我所回答的負責任,
但不需要他人『私下轉載』我的回覆到任何地方,
這是關乎互相尊重的問題,謝謝!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 12, 2008 11:53 pm 
離線

Admin 寫:
poonman 寫:

估計銀髮球呱~ 但茶晶底...唔....無睇實物都唔可以作準
綠幽靈都係旺事業

可能我條問題太長...我仲想問呢,個綠幽靈柱體就咁放o向度能否發揮其功效?定係要放o向邊度會好o的?或者應該點處理會好o的呢?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 13, 2008 12:10 am 
離線
Site Admin
頭像

poonman 寫:
Admin 寫:
poonman 寫:

綠幽靈都係旺事業

可能我條問題太長...我仲想問呢,個綠幽靈柱體就咁放o向度能否發揮其功效?定係要放o向邊度會好o的?或者應該點處理會好o的呢?

就如平常水晶擺件一樣就可以

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 12:10 pm 
離線

唔該 我想問白色天青石原石洞有咩功能
同埋有無粉晶七星陣買?我想買。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 2:33 pm 
離線
Site Admin
頭像

poonman 寫:

據說對克服懼高症與壓力過大或緊張疲憊而形成的頭痛有舒緩的效果

如果因為長時間的肌肉緊繃或姿勢不良產生的痠痛,也可以使用天青石,將會獲得改善

左手握著天青石打坐或是冥想,都能使得氣場較為乾淨,避免負面能量的聚集,也能使靜坐時的感應更為敏銳

粉晶七星陣未知幾時有貨

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 請問...
文章發表於 : 週三 6月 18, 2008 11:54 pm 
離線

Admin 寫:
poonman 寫:

據說對克服懼高症與壓力過大或緊張疲憊而形成的頭痛有舒緩的效果

如果因為長時間的肌肉緊繃或姿勢不良產生的痠痛,也可以使用天青石,將會獲得改善

左手握著天青石打坐或是冥想,都能使得氣場較為乾淨,避免負面能量的聚集,也能使靜坐時的感應更為敏銳

粉晶七星陣未知幾時有貨

如果有粉晶七星陣,可否通知我?我想要10cm的底盤。
另外,如果我中間粒大珠係冰種,而另外的小珠同埋底盤都係普通粉晶,力量會否較用普通粉晶的大珠強?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 請問...
文章發表於 : 週四 6月 19, 2008 12:18 am 
離線
Site Admin
頭像

poonman 寫:
Admin 寫:
poonman 寫:

粉晶七星陣未知幾時有貨

如果有粉晶七星陣,可否通知我?我想要10cm的底盤。
另外,如果我中間粒大珠係冰種,而另外的小珠同埋底盤都係普通粉晶,力量會否較用普通粉晶的大珠強?

要看看有沒有貨, 未必有10cm咁大
另外那個問題, 是沒有分別的

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋: