水晶小舖討論版 http://www.crystalsellers.net

本討論版需要先註冊帳戶方可參與討論及看到所有資料內容
現在的時間是 週一 5月 13, 2024 1:57 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週二 6月 19, 2007 8:51 pm 
離線

我想問黑碧璽同黑曜石功能上有咩分別?如果帶太多既黑色系係右手,咁會有咩後果架?會唔會連好既磁場都比佢吸埋架?黑色系既手鏈聽人講話最好有2條,可以輪住帶,可以替換會好d,冇咁易因為負能量太多而裂,係咪真架?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 19, 2007 11:56 pm 
離線
Site Admin
頭像

kevincyl 寫:
我想問黑碧璽同黑曜石功能上有咩分別?如果帶太多既黑色系係右手,咁會有咩後果架?會唔會連好既磁場都比佢吸埋架?黑色系既手鏈聽人講話最好有2條,可以輪住帶,可以替換會好d,冇咁易因為負能量太多而裂,係咪真架?

詳細功用我就唔多講啦, 因為功用表內有齊資料, 簡單功用分別, 吸力強D係黑碧茜, 防小人辟邪勁D就黑曜石.

帶得太多黑色係手, 後果係點, 係視乎你體質, 氣場, 太多黑石會係咁拉你既負能量, 如果本體係負能量重而氣比較虛, 係咁拉你D負能量, 你本體補充唔切正能量, 咪會有氣虛既情況出現, 例如頭暈, 易疲倦, 企都無力企呢D情況.

如果本體負能量唔重既, 影響唔會太大, 因無咩負能量好吸. 都會維持你既氣場. 唔會無啦啦勁扯你正能量.

黑色既手鏈係咪要2條, 係睇你有咩野需要, 有D客人需要晚上戴黑石, 如果係晚上戴既就要專買一條係晚上戴的, 日頭戴另一條. 因為晚上訓時潛意識會較弱, 如果戴日頭既黑色吸左負能量洗得唔徹底晚上戴既, 會影響睡眠質素.

負能量太多而裂其實又未必既, 咁只係代表你既淨化唔足, 淨化足既, 唔會有呢個情況出現, 因為佢吸你幾多, 佢淨化又放番幾多. 如果做得足, 水晶唔會存負能量係入面, 又點會太多而裂呢~ 如果你負能量重既, 咪淨化密D囉.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 8月 08, 2007 3:36 am 
離線

so if i want to have a better sleep i should buy a 黑曜石 to wear sleep at night ???
then that 黑碧璽 wear in the day time ??
and is it need to wear in the right hand side ? ??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 8月 08, 2007 4:35 am 
離線
Site Admin
頭像

thomastang 寫:
so if i want to have a better sleep i should buy a 黑曜石 to wear sleep at night ???
then that 黑碧璽 wear in the day time ??
and is it need to wear in the right hand side ? ??

可以無問題, 都係戴右手的

我會為我所回答的負責任,
但不需要他人『私下轉載』我的回覆到任何地方,
這是關乎互相尊重的問題,謝謝!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋: